Grillade pitabröd

Enklast möjliga tilltugg, fixas på 10 minuter. Variera med olika färska örter på pitabröden. Jag köper goda pitabröd på Aubergine på Nytorgsgatan.

pitaiugn

4 pers

4 st pitabröd
4 msk Extra Virgin olivolja (gärna Ennio Bonsaver eller Merula)
ditt favoritsalt
färsk timjan, rosmarin &/eller basilika
1 dl riven parmigiano eller Västerbottenost

Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg hela pitabröd på två bakplåtar.
Ringla över olivolja.
Klipp över färska örter efter behag.
Finriv osten och strö över.
Grädda i cirka 5-10 min, tills bröden blir lätt knapriga.
Skär bröden i remsor.
Servera som tilltugg.

~ av Mia på januari 30, 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: